Over ons

Bakery Art is een familiebedrijf waar het bakkers-ambacht nog hoog in het vaandel staat. Een Delicatessen-Bakkerij gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige bakkerij-delicatessen voor de kaas-, noten en delicatessen speciaalzaken en bakkerswinkels.

Bakery Art is ontstaan vanuit Het Leersums Kaashuis, waar in de winkel op zeer kleine schaal begonnen is met het maken van de inmiddels alom bekende kaasvlinder. Tegenwoordig worden er bij Bakery Art naast de kaasvlinder ook kaasstengels, Heuvelrugjes, diversen Toast-producten, en nog veel meer producten gemaakt, alle volgens uniek recept en ambachtelijk bereid!
 .
Bij Bakery Art worden nog echt op handmatige manier bakkerij producten gemaakt met originele recepten. Al deze recepten zijn zonder enige vorm van onnodige toevoegingen, zoals geur-, kleur-, smaakstoffen en conserveermiddelen!
Dit concept maakt Bakery Art en haar producten uniek!

Kwaliteit

Binnen ons bedrijf streven wij naar de hoogste kwaliteit, jaarlijks worden wij dan ook gecertificeerd volgens de Hygiënecode voor de brood- en banketbakkerij. Hierdoor blijven scherp en goed op de hoogte van de laatste hygiëneregels. Ook de processen die de kwaliteit van onze producten garanderen worden hierin goed geborgd. U vindt het actuele certificaat via onderstaande link:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close